Stadsmissionen får in mängder av begagnade saker som skänks från privatpersoner och företag och som sedan säljs i egna second hand-butiker. En stor del av intäkterna går till hjälpverksamhet för utsatta och arbetslösa. Om man själv vill köpa prylar från Stadsmissionen för att bidra och sälja igen för en egen hjälpverksamhet och second hand, har man nytta av den bästa digitala plattformen för en kraftfull marknadsföring.

Digital plattform till egen verksamhet för en bättre värld

Genom att köpa begagnat från Stadsmissionen, bidrar man oavbrutet till en bättre vardag för hemlösa och de som behöver arbete. Då bidrar man även till att hemlösa kan få en möjlighet till bostad då Stadsmissionen köper bostadsrätter för hemlösa till exempel i Västerås. En annan stor fördel med att handla från Stadsmissionen är att second hand från Stadsmissionen hjälper miljön genom att man köper begagnat. Har man bestämt sig för att handla från Stadsmissionen för en bättre värld, kan man själv återsälja det man köper in och med viss del av intäkterna hjälpa utsatta. Startar man en egen second hand-butik, behöver man kraftfulla verktyg för en effektiv marknadsföring som kan generera flera leads med digital marknadsföring online! Det innebär att man kan anlita ett kunnigt team online som hjälper verksamheten att nå ut till fler idealkunder genom smarta verktyg.

Digitala tjänster som gör att verksamheten når framgång!

Ett eget koncept med en second hand-butik för att hjälpa utsatta genom inköp från Stadsmissionen, behöver synas mer utåt till omvärlden. En smart digital plattform som genererar fler leads, betyder att man fångar upp fler kunder genom effektiv marknadsföring och en tilltalande grafisk design. Det innebär även unika tjänster där man som egen verksamhet, får support med en tydlig verksamhetsplan och konkreta delmål för framgång. I tjänsterna ingår hjälp med en tilltalande grafisk design i samband med en hemsida och i marknadsföringssyfte. En visuellt tilltalande hemsida och tilltalande grafisk design inom marknadsföring, är mycket viktig för en egen verksamhet! Genom att man samtidigt köper in begagnade objekt från Stadsmissionen till egen verksamhet, bidrar varje inköp till de som verkligen behöver hjälp i samhället.

En smart digital plattform med kunniga team inom marknadsföring och digitala tjänster underlättar allt det egna administrativa arbetet, samt att man spar mycket tid. Det betyder att en egen verksamhet kan få enkla verktyg online, samt att man steg för steg bygger ut företagets hemsida med en enkel navigering och tilltalande utseende. Medan kunnig personal utvecklar den digitala profilen för att matcha fler kunder och skapar en snyggare design, har man mer tid över för att åka och köpa in fina begagnade objekt på Stadsmissionen.